Sénsor Robotika

  • aplikasi jangkungna UAV

    Sénsor pikeun UAV: ​​UAV Ditulungan badarat UAV handap dilengkepan sensor ultrasonic, nu bisa ngadeteksi nilai jarak ti sensor ka taneuh, real time eupan deui ka sistem UAV, ku kituna UAV bisa adju ...
    Maca deui
  • Peringatan pencegahan ragrag robot

    Sénsor pikeun meresihan robot: Robot anti-ragrag Robot tiasa ngalaman kaayaan sapertos léngkah-léngkah ka handap dina permukaan jalan atanapi taneuh cekung nalika obah.Upami teu aya sensor anu cocog pikeun raos sareng nyandak tindakan, t...
    Maca deui
  • Ngabersihan robot- ngahindarkeun halangan

    Sénsor pikeun meresihan robot: awak manusa jeung sensing halangan Robot kudu bisa mikawanoh jeung ngarasa lingkungan sabudeureun jam gawé, ku kituna pikeun nyegah tabrakan jeung halangan jeung jalma.Ultrasonic ngajalankeun ...
    Maca deui
  • Napigasi Otonom

    Sénsor pikeun platform AGV: Pangenal sareng kaamanan lingkungan Salila transportasi, platform AGV kedah tiasa mikawanoh sareng ningali lingkungan sakurilingna.Ieu tiasa nyegah tabrakan sareng halangan ...
    Maca deui